Globalization and Sovereignty Decline - Comments - Magnusson, Kjell (Collection of Papers of the Faculty of Philosophy in Priština, 2014)
Приказ међународног тематског зборника "Глобализација и десуверенизација", Владимир Вулетић, Јован Ћирић, Урош Шуваковић (ур. и прир.), Филозофски факултет у Приштини, Косовска Митровица, 2013.