Rezultati naučnih istraživanja dr Sanje Lazarevic Radak - Žikić, Milena Ž. (Collection of Papers of the Faculty of Philosophy in Priština, 2014)
Приказ књиге:Sanja Lazarević Radak, Otkrivanje Balkana, Pančevo: Mali Nemo, 2013, 224 str.; 21 cm. – (Biblioteka Nova Evropa).