Срето Танасић, Из синтаксе српске реченице - Mirilov, Ružica Ž. (Collection of Papers of the Faculty of Philosophy in Priština, 2014)
Приказ књиге: Срето Танасић, Из синтаксе српске реченице. Београд: Београдска књига, Институт за српски језик САНУ, 2012, 221 стр.