Jasmina Kovačević, Radomir Arsić: Metodika rada sa decom sa smetnjama i teškoćama u razvoju i inkluziji. Učiteljski fakultet u Prizrenu - Leposavić, 2017. - Miladinović, Sanja T. (Collection of Papers of the Faculty of Philosophy in Priština, 2018)
There is no abstract in English.