Енглези и Балкан 1837–1914. - Đurović, Smiljana D. (Collection of Papers of the Faculty of Philosophy in Priština, 2016)
Приказ књиге: Aлександар Растовић, Енглези и Балкан 1837–1914, Завод за уџбенике, 269 стр.