Српско светило на небу и на земљи - Reljić, Mitra M. (Collection of Papers of the Faculty of Philosophy in Priština, 2016)
Беседа на Филозофском факултету у Косовској Митровици поводом обележавања Дана Светог Саве 2016. године.