Криза националног идентитета и њено превазилажење - Radojčić, Saša M. (Collection of Papers of the Faculty of Philosophy in Priština, 2015)
Приказ књиге: Саша Марковић, Национално без одијума; Педагошки факултет: Сомбор, 2015