Промишљање о жени на почетку XXI века - Žikić, Milena Ž. (Collection of Papers of the Faculty of Philosophy in Priština, 2015)
(Partizanke : žene u Narodnooslobodilačkoj borbi, [urednici Daško Milinović, Zoran Petakov], Novi Sad : Cenzura, 2011 (Novi Sad : Zola print), 137 str. : fotogr. ; 24 cm.)