Ispitivanje specifične električne otpornosti guste hidromešavine pepela i povratne vode iz TE „Kostolac A” u laboratorijskim uslovima - Kostic, Vojin Ivo (Zbornik radova, Elektrotehnički institut "Nikola Tesla", 2015)
U radu je prikazano merenje specifične električne otpornosti guste hidromešavine pepela i povratne vode iz TE „Kostolac A”. Merenja su sprovedena za četiri različite koncentracije uzoraka u laboratorijskim uslovima. Rezultati ispitivanja, navedeni u radu, idu u prilog praktične implementacije merne metode.