Међулабораторијско поређење резултата мерења и прорачуна јачине електричног поља надземног вода напонског нивоа 35 kV - Grbić, Maja Đ; Pavlović, Aleksandar; Vulević, Branislav (Zbornik radova, Elektrotehnički institut "Nikola Tesla", 2013)
У раду је приказано међулабораторијско поређење резултата мерења и прорачуна јачине електричног поља дистрибутивног надземног вода напонског нивоа 35 kV, у коме су учествовале три испитне лабораторије. Међулабораторијско поређење је спроведено у циљу обезбеђења поверења у квалитет резултата испитивања. Резултати су анализирани стандардном методом, применом Еn броја, на основу чега је извршено оцењивање лабораторија.