Verifikacija električne instalacije niskog napona - najčešći problemi u projektovanju i izvođenju - Simić, Ninoslav P (Proceedings, Electrical engineering institute "Nikola Tesla", 2014)
Kratak sadržaj: U radu su prezentovana zapažanja prikupljena tokom dugogodišnjeg ispitivanja električnih instalacija. Navedene su najčešće neusaglašenosti sa pravilnikom i standardima na koje treba obratiti posebnu pažnju i kroz primere predloženi načini za otkrivanje uzroka problema u svakom navedenom slučaju. Naglašena je upotreba termografske kamere kao dodatnog instrumenta tokom verifikacije električne instalacije. Ključne reči: električna instalacija, verifikacija, problem.