Savremeno naoružanje i vojna oprema za br. 3-2020 - Vučković, Dragan M. (Vojnotehnički glasnik / Military Technical Courier, 2020)
Modernizacija moskovskog antiraketnog štita; Turska odabrala ukrajinski aktivni sistem zaštite Zaslon; Nova švedska podmornica; Firefly: Izraelska „lutajuća” municija (ili dron kamikaza); Prototip minobacača MZ-204 Highlander je spreman; Operacija „Pustinjski štit” i BPL Baryaktar TB2
Keywords: savremeno; naoružanje; vojna oprema