Rešenja i Ulam-Hierova stabilnost diferencijalnih inkluzija, uključujući Suzukijeve vrste višeznačnog preslikavanja na b-metričkim prostorima - Abas, Mudžahid; Ali, Basit; Nazir, Talat; Dedović, Nebojša; Bin-Mohsin, Bandar; Radenović, Stojan (Vojnotehnički glasnik / Military Technical Courier, 2020)
Uvod/cilj: U radu su predstavljene koincidentne i zajedničke fiksne tačke Suzukijeve vrste višeznačnog preslikavanja na b-metričkim prostorima.Metode:  Analizirana su granična svojstva, dobra postavljenost i Ulam-Hierova stabilnost rešenja za fiksni problem višeznačnih preslikavanja.Rezultati: Dobijena je gornja granica Hauzdorfovog rastojanja između fiksnih tačaka skupova. Navedeni su primeri koji podržavaju dobijene rezultate.Zaključak: Primenom predstavljenih rezultata ustanovljena je egzistencija diferencijalne inkluzije.
Keywords: b-metrički prostori; višeznačno preslikavanje; fiksna tačka i problemi; Ulam-Hierova stabilnost; početni problem