Obaveštenja saradnicima i čitaocima za br. 1-2019 - Gaćeša, Nebojša N. (Vojnotehnički glasnik / Military Technical Courier, 2019)
Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije objavilo kategorizaciju „Vojnotehničkog glasnika” za 2018. godinu.Indeksirani članci „Vojnotehničkog glasnika” od 1990. do 1999. godine u Srpskom citatnom indeksu