Savremeno naoružanje i vojna oprema za br. 1-2019 - Vučković, Dragan M. (Vojnotehnički glasnik / Military Technical Courier, 2018)
Ruski MiG 31: Moćni presretač koji razvija brzinu od 3 maha. Aktuelno stanje nemačke mornarice. Novi avion: nesuđeni lovac bombarder bivše SFRJ.