Obaveštenja saradnicima i čitaocima za br. 4-2018 - Gaćeša, Nebojša N. (Vojnotehnički glasnik / Military Technical Courier, 2018)
Vojnotehnički glasnik je od 5. avgusta 2018. godine postao partner kompanije Publons, vodeće svetske platforme za recenzije, koja zvanično priznaje recenzentski doprinos, a koja je deo Clarivate Analytics-a.