20. međunarodna konferencija ICDQM-2017 (prikaz zbornika radova) - Pokorni, Slavko J. (Vojnotehnički glasnik / Military Technical Courier, 2017)
U ovom prikazu navode se osnovne informacije o ukupnim rezultatima, značaju, međunarodnom programskom odboru i oblastima rada 20. međunarodne konferencije „Upravljanje kvalitetom i pouzdanošću ICDQM-2017” (radovi su na srpskom jeziku) i 8. međunarodne konferencije „Upravljanje i inženjerstvo životnog ciklusa” (radovi su na engleskom i ruskom jeziku), koja je održana pod istim nazivom ICDQM-2017. Predstavljeni su broj i struktura radova obe konferencije, u sekcijama: vojno inženjerstvo, inženjerstvo kvaliteta, inženjerstvo pouzdanosti, industrijsko inženjerstvo, sistemsko inženjerstvo, energetska efikasnost i ekonomična proizvodnja, a prikazani samo plenarni radovi pripadnika Vojske i Ministarstva odbrane Republike Srbije.
Keywords: quality||; ||kvalitet; reliability||; ||pouzdanost; military engineering||; ||vojno inženjerstvo; conference||; ||konferencija; review||; ||prikaz