Savremeno naoružanje i vojna oprema za br. 2-2018 - Jevtić, Miloš M (Vojnotehnički glasnik / Military Technical Courier, 2018)
Upotreba poluautomatskih i pušaka sa sistemom manuelnog repetiranja pri policijskim akcijama. O specijalistima snajperizma, modalitetu njihovog angažovanja i naoružanju.