Savremeno naoružanje i vojna oprema za br. 1-2018 - Jevtić, Miloš M. (Vojnotehnički glasnik / Military Technical Courier, 2017)
Oprema snaga za hitno reagovanje Vojske Srbije. Konfiguracija opreme za potrebe izvođenja specijalnih operacija.