Savremeno naoružanje i vojna oprema za br. 4-2017 - Jevtić, Miloš M. (Vojnotehnički glasnik / Military Technical Courier, 2017)
Сајам наоружања и војне опреме „Партнер 2017”. Тактичка употреба балистичких штитова: О унапређивању производње, захтевима модерног тржишта, тактичкој обуци и употреби балистичких штитова при полицијским и војним јединицама за специјалне намене.