Obaveštenja saradnicima i čitaocima za br. 4-2017 - Gaćeša, Nebojša N. (Vojnotehnički glasnik / Military Technical Courier, 2017)
Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, saglasno odluci iz člana 27. stav 1. tačka 4), a po pribavljenom mišljenju iz člana 25. stav 1. tačka 5) Zakona o naučnoistraživačkoj delatnosti („Službeni glasnik RS” br. 110/05, 50/06-ispr. i 18/10), utvrdilo je kategorizaciju Vojnotehničkog glasnika, za 2015. i 2016. godinu.