Savremeno naoružanje i vojna oprema za br. 4-2017 - Vučković, Dragan M. (Vojnotehnički glasnik / Military Technical Courier, 2017)
Пуном брзином напред, Русија наставља са програмом изградње ратних бродова. Нове и старе (модернизоване) руске подморнице. Raptor и Ligthning нису више сами: остатак света развија пету генерацију ловаца.