Savremeno naoružanje i vojna oprema za br. 3-2017 - Jevtić, Miloš M. (Vojnotehnički glasnik / Military Technical Courier, 2017)
Uspešno realizovan prikaz "Čelik 2017":O detaljima dinamičkog prikaza i taktičko-tehničkog zbora u okviru kompleksa Centra za ispitivanje NVO "Nikinci", a povodom proslave Dana Vojske Srbije, Dana pobede i Dana Evrope.