Savremeno naoružanje i vojna oprema za br. 1-2017 - Jevtić, Miloš M. (Vojnotehnički glasnik / Military Technical Courier, 2016)
Стандарди израде модерних кундака; О критеријумима конструкција кундака при различитим категоријама модерног пешадијског наоружања.