Obaveštenja saradnicima i čitaocima za br. 1-2017 - Gaćeša, Nebojša N. (Vojnotehnički glasnik / Military Technical Courier, 2016)
Министарство просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије објавило категоризацију Војнотехничког гласника за 2014. годину