Obaveštenja saradnicima i čitaocima za br. 4-2016 - Gaćeša, Nebojša N. (Vojnotehnički glasnik / Military Technical Courier, 2016)
DOAJ dodelio Vojnotehničkom glasniku oznaku „Seal” (Pečat) Baza podataka SHERPA/RoMEO verifikovala politiku arhiviranja Vojnotehničkog glasnika odrednicom “Green RoMEO color”