Savremeno naoružanje i vojna oprema za br. 4-2016 - Vučković, Dragan M. (Vojnotehnički glasnik / Military Technical Courier, 2016)
Крстареће ракете и даље неприкосновене,Piranha 5: поуздана платформа,Да ли је немогућа производња нових ловаца F–22,Нове руске нападне подморнице,Нова верзија авиона Gripen,Модернизација БВП BMP-1,Нови кинески точкаши у улози ватрене подршке,Нова француска оклопна возила.