Savremeno naoružanje i vojna oprema za br. 3-2016 - Vučković, Dragan M. (Vojnotehnički glasnik / Military Technical Courier, 2016)
Модернизовани индијски топ М 46Вишеструке бојеве главе за DF-5AOзбиљна балистичка противбродска претњаРусија представила нови SU-30 SME „Flanker'Откривени нови детаљи у вези тенка T-90 MSНови транспортер за руске ваздушно десантне трупе BTR-MDMНова димензија поморске контроле групе носача авионаРуски модуларни оружни системПотреба за хиперсоничном брзиномМодернизовани Mi-8 MSB-VДавидова праћка је оперативнаНови северно корејски ракетни мотор