Savremeno naoružanje i vojna oprema za br. 2-2016 - Jevtić, Miloš M. (Vojnotehnički glasnik / Military Technical Courier, 2016)
Refleksni nišani kao element taktičke specijalističke opreme:O nastanku, razvoju i karakteristikama modernih konstrukcija refleksnih nišana, sa osvrtom na značaj taktičke upotrebe ovih uređaja.