Savremeno naoružanje i vojna oprema za br. 2-2016 - Vučković, Dragan M. (Vojnotehnički glasnik / Military Technical Courier, 2016)
Иранске балистичке ракетеРуски нуклеарни торпедоКургањец 25 на тестирањуИзраелски ласерски системРуске ваздушнодесантне јединице добијају SPRUTНемци развијају нови тенковски топНапредни топовски систем на броду ZumwaltТурска тестира по први пут тестира наоружане беспилотне летелицеПрви лет кинеског J-16 EWНови системи детекције кроз зидове