18. međunarodna konferencija ICDQM-2015 (prikaz zbornika radova) - Pokorni, Slavko J. (Vojnotehnički glasnik / Military Technical Courier, 2015)
У овом приказу наводе се основне информације о укупним резултатима, значају, међународном програмском одбору и областима рада 18. међународне конференције „Управљање квалитетом и поузданошћу ICDQM-2015” и 6. међународне конференције „Управљање и инжењерство животног циклуса” (радови су на српском, енглеском и руском језику), која је одржана под истим називом ICDQM-2015. Представљени су број и структура радова обе конференције, а приказани само радови припадника Војске и Министарства одбране Републике Србије у секцијама: војно инжењерство, инжењерство квалитета, инжењерство поузданости, индустријско инжењерство, системско инжењерство, енергетска ефикасност и економична производња. На овој конференцији је било, до сада, највише објављених радова припадника Војске и Министарства одбране Републике Србије.
Keywords: quality||; ||kvalitet; reliability||; ||pouzdanost; military engineering||; ||vojno inženjerstvo; conference||; ||konferencija; review||; ||prikaz