Savremeno naoružanje i vojna oprema za br. 1-2016 - Jevtić, Miloš M. (Vojnotehnički glasnik / Military Technical Courier, 2015)
Specijalistička oprema pripadnika ruske Uprave "A": Pregled posebne opreme i naoružanja kojim raspolaže elitna ruska antiteroristička jedinica. Konstrukcijski standardi modernog pešadijskog specijalističkog naoružanja.