Savremeno naoružanje i vojna oprema za br. 1-2016 - Vučković, Dragan M. (Vojnotehnički glasnik / Military Technical Courier, 2015)
Бомбардерска биткаНова вишенаменска граната 120 mm  за тенк AbramsNovo amfibijsko oklopno vozilo Terex 2Нове варијанте породице RosomakNexter полаже наде у БВП VBCIКина открива нову генерацију беспилотних летелицаНови кинески оружани системиУједињени Арапски Емирати купују нови торпедоТајвански самоходни модуларни минобацачСистеми усмерене енергијеРазвој тенкова