Savremeno naoružanje i vojna oprema za br. 4-2015 - Ostojić, Nikola M. (Vojnotehnički glasnik / Military Technical Courier, 2015)
U Pekingu održana vojna parad u čast 70. godišnjice završetka Drugog svetskog rata