Savremeno naoružanje i vojna oprema za br. 4-2015 - Jevtić, Miloš M. (Vojnotehnički glasnik / Military Technical Courier, 2015)
- Opremanje antiterorističkih grupa jedinica za specijalne namene- Potcevni bacači granata ML40mk1 i ML40mk2