Savremeno naoružanje i vojna oprema za br. 4-2015 - Vučković, Dragan M. (Vojnotehnički glasnik / Military Technical Courier, 2015)
Нова словачка самоходна топ хаубица EVAРазоткривање носача: Индија и Кина развијају своју поморску авијацијуКина гради мистериозну мини подморницуИспоручена прва PumaРусија приказује нову куполу са топом 57 ммПодморница А-26 за азијско-пацифички регионДа ли је Ф-35 лош у „догфајту“?