Savremeno naoružanje i vojna oprema za br. 3-2015 - Tišma, Mladen R. (Vojnotehnički glasnik / Military Technical Courier, 2015)
- Rusija ponovo pokreće proizvodnju strategijskih bombardera Tu-160; - Italijansko RV predstavilo novi avion za selektivnu i početnu obuku; - Kina razvija STOVL borbeni avion pete generacije; - Južnoafrički Denels razmatra ponovno pokretanje proizvodnje unapređenog borbenog helikoptera; - Uspešan prvi let helikoptera S-97 „rejder“; - Indija modernizuje i naoružava školske avione „houk mark 132“; - Javno predstavljanje i prvi let transportnog aviona An-178; - Indijskom ratnom vazduhoplovstvu predati prvi modernizovani „miraži 2000“; - Predstavljena nova verzija izraelske vazduhoplovne rakete „derbi“; - Razgovori o mogućnosti opremanja lakih lovaca FA-50 vođenim avio-bombama „al-tarik“; - Sažem nudi naoružavanje francuskih transportnih aviona C-130 preciznim avio-bombama; - Indija odabrala A330 za razvoj novog avaksa; - Brazilska ratna mornarica preuzela prvi modernizovani lovac-bombarder AF-1; - Rusija planira izgradnju novog nosača aviona.