Savremeno naoružanje i vojna oprema za broj 3-2025 - Vučković, Dragan M. (Vojnotehnički glasnik / Military Technical Courier, 2025)
Против-ракетни систем "Тамни орао": Поређење америчког ловца F-22 и руског Su-57Кина проширује своју нуклеарну подморничку флоту подморницама типа 093B