Savremeno naoružanje i vojna oprema za br. 2-2015 - Tišma, Mladen R. (Vojnotehnički glasnik / Military Technical Courier, 2015)
Prvi let vojne verzije helikoptera EC645T2; Rajteon obavlja ispitivanja u letu nove generacije ometača; Prvi let ruskog helikoptera Mi-171A2; Poleteo treći prototip indijskog lakog borbenog helikoptera; Ispitivanje britanskog naoružanja na F-35B; Napredak i kašnjenja u razvoju indijskog lakog lovca „tejas“; Ruski mornarički borbeni helikopter Ka-52K izveo prvi let; Helikopter Mi-26 indijskog RV izvršio prvo sletanje na velikoj nadmorskoj visini; Iran predstavio novu verziju domaćeg lakog lovca; Saab ponudio Brazilu i „si gripen“; Erbas i KAI razvijaju laki naoružani helikopter za Južnu Koreju.