Savremeno naoružanje i vojna oprema za br. 2-2015 - Vučković, Dragan M. (Vojnotehnički glasnik / Military Technical Courier, 2015)
Azerbejdžan razvija borbeno vozilo ZKDMVatromet: Artiljerijski raketni sistemi (ARS) dobijaju veći domet i veću preciznostIran prikazuje modernizovane rakete Falaq-1 i Falaq-2TOS-1A valja rusku vatrenu moćIran otkriva raketu zemlja-vazduh Bavar-373Novi top za ruski tenk Armata
Keywords: weapons||; ||naoružanje; military equipment||; ||vojna oprema