Savremeno naoružanje i vojna oprema za broj 1-2025 - Vučković, Dragan M. (Vojnotehnički glasnik / Military Technical Courier, 2025)
Нови високоенергетски лаки ласерски системи; К3 тенк следеће генерације са погоном на водоник; Нови кинески ракетни систем земља-ваздух HQ-19