Savremeno naoružanje i vojna oprema za broj 3-2024 - Vučković, Dragan M. (Vojnotehnički glasnik / Military Technical Courier, 2024)
Ракета AIM-174, нова варијанта ракете SM-6Руски ракетни систем Rubezh-M