Poziv i uputstvo autorima za br. 2-2024 (Vojnotehnički glasnik / Military Technical Courier, 2024)
Uputstvo autorima o načinu pripreme članka za objavljivanje u Vojnotehničkom glasniku urađeno je na osnovu Pravilnika o kategorizaciji i rangiranju naučnih časopisa Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije ("Službeni glasnik RS", broj 159/20). Primena ovog Pravilnika prvenstveno služi unapređenju kvaliteta domaćih časopisa i njihovog potpunijeg uključivanja u međunarodni sistem razmene naučnih informacija.