Savremeno naoružanje i vojna oprema za broj 2-2024 - Vučković, Dragan M. (Vojnotehnički glasnik / Military Technical Courier, 2024)
Да ли је руски сателит Cosmos 2553 тест за будуће орбитално нуклеарно оружје?Русија је лансирала антисателитско оружје