Savremeno naoružanje i vojna oprema za broj 4/2014 - Vučković, Dragan M. (Vojnotehnički glasnik / Military Technical Courier, 2014)
Najnovija kineska podmornica klase YuanU toku je testiranje ruskog tenka ArmataIndija prikazuje modernizovanu verziju tenka Arjun Mk IIPodmornica klase Andrasta za obalne vode Južne AzijeIndija je uspešno testirala domaću raketu vazduh-vazduh Astra