Savremeno naoružanje i vojna oprema za broj 4/2014 - Tišma, Mladen R. (Vojnotehnički glasnik / Military Technical Courier, 2014)
Nova radarska tehnologija za unapređeni RS PVD patriot PAC-3 MSE; Precizno vođena avio-bomba AASM debitovala na nefrancuskoj letelici; Pokrenut projekat novog latinoameričkog školskog aviona; Erbas planira osposobljavanje evrofajtera za protivbrodsku borbu; Kina planira izgradnju domaćeg nosača aviona do 2017. godine; Boing otkrio detalje o letelici fantom svift za program VTOL X-Plane; IOMAX nudi koncept lakog aviona arkeindžel; U planu „pojednostavljena“ verzija transportnog helikoptera NH90; Prototip helikoptera S-97 rejder bliže prvom letu; Ruski T-50 PAK-FA u fazi letnih ispitivanja sa naoružanjem; Laki prenosni raketni sistem za PVD verba ušao u naoružanje ruskih padobranaca; Iran lansirao novu verziju rakete nazeat; Reno predstavio demonstrator vozila 6x6 pod oznakom BMX-01; Izraelski IWI nudi novu snajpersku pušku dan .338; Kolt prikazao jurišnu pušku CK901; Nosač aviona „Vikramaditja“ uveden u naoružanje indijske mornarice; Patrolni brod Mornarice Vojske Crne Gore „Kotor“ ponovo plovi.