Savremeno naoružanje i vojna oprema za broj 1-2024 - Vučković, Dragan M. (Vojnotehnički glasnik / Military Technical Courier, 2024)
Јапански електромагнетни шински топ средњег калибраГраната за артиљеријско оруђе са набојно-млазним моторомНови детаљи у вези бомбардера B-21E-7A Wedgetail AEW&C замена за стари E-3 AWACS