Savremeno naoružanje i vojna oprema za broj 3-2023 - Vučković, Dragan M. (Vojnotehnički glasnik / Military Technical Courier, 2023)
Кинеске и америчке вишекратне свемирске летелице;Да ли се Кина креће ка FOBS мисијама;Турски носач дронова;Русија користи нови напредни против-оклопни пројектил у Украјини.