Savremeno naoružanje i vojna oprema za broj 2-2023 - Vučković, Dragan M. (Vojnotehnički glasnik / Military Technical Courier, 2023)
Руски Mig-31 Foxhound са ракетом Vympel R-37M;Футуристичка минобацачка купола;Русија употребљава вођене бомбе у Украјини
Keywords: savremeno naoružanje; vojna opema