Obaveštenja saradnicima i čitaocima za br. 1-2023 (Vojnotehnički glasnik / Military Technical Courier, 2023)
Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, saglasno Pravilniku o kategorizaciji i rangiranju naučnih časopisa („Službeni glasnik RS”, broj 159/20), utvrdilo je dana 25. 10. 2022. godine kategorizaciju „Vojnotehničkog glasnika” za 2022. godinu.